Wat is een leuk Italians restaurant?

Pizza uit echte Italiaanse steenoven

Wij zijn een familiebedrijf dat onze gasten Italiaanse gerechten van de beste kwaliteit biedt in een ontspannen, plezierige en gedenkwaardige sfeer. Wij respecteren de tijd van onze gasten en de tijd van ons restaurant. Onze gasten zullen uren wachten op hun maaltijd en aan het eind van de avond zullen wij onze gasten bedienen.

Huisgemaakte pasta’s

Wij zijn een gloednieuw Italiaans restaurant van twee restauranthouders die samen zijn gekomen met één doel voor ogen: eten!

Wij serveren onze gasten huisgemaakte pasta’s, pizza’s, pasta’s met een verscheidenheid aan vlees en groenten op het menu, bekende premium Italiaanse wijnen en champagne. Wij zijn alleen geopend voor ontbijt, lunch, diner en diner. Het restaurant is erg stijlvol, dus wees voorzichtig. Houd er rekening mee dat voor dineren in het restaurant een reservering vereist is, die tot 24 uur van tevoren kan worden gemaakt. We bieden normaal gesproken dagschotels en kunnen ook speciale gelegenheden bereiden van lunch tot diner.

Wij zijn een Italiaans restaurant met liefde voor eten. Wij geloven dat eten de beste manier is om een ​​geweldige sfeer te creëren. We eten en drinken om onze mooie gasten te voeden. We vinden ook dat onze gasten de vrijheid moeten hebben om te gaan en staan ​​en te genieten van de beste hedendaagse Italiaanse gerechten en desserts. We hebben een echte ervaring gecreëerd voor onze gasten om het beste van de Italiaanse keuken te zien.

Siciliaanse gerechten

Wij serveren onze heerlijke Siciliaanse gerechten in een warme en ontspannen sfeer. Het restaurant bevindt zich in het chique deel van de stad aan de oevers van de Ponte Vecchio. U kunt het restaurant bereiken door een auto te huren of te kopen. Houd er rekening mee dat het restaurant zeer dicht bij het stadscentrum ligt. Indien gewenst kunnen wij ook een koetsdienst naar het hotel verzorgen.

Ons team van ervaren chef-koks en specialisten hebben samen met ons masterplan en hun unieke en originele ideeën geweldige gerechten gecreëerd. Wij zijn een familiebedrijf en we proberen onze klanten en klanten blij te maken. ” Christopher en Susan. Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Mirabelle Restaurant, met hun geweldige, creatieve en deskundige team. Ze zijn altijd op zoek om het menu te verbeteren en het beste uit hun ingrediënten te halen.”

Wij zijn van mening dat onze klanten het verdienen om dit te ervaren, we zijn gepassioneerd in het creëren van hoogwaardige smaak- en designproducten die altijd in ontwikkeling zijn en daarom kijken we constant naar de mogelijkheden van de industrie. We zijn constant op zoek naar nieuwe opwindende producten om nieuwe smaken en ontwerpen te creëren en we hebben een klein team met veel ervaring in de voedings- en voedingskunstindustrieën. We staan ​​altijd klaar om innovatieve nieuwe projecten en creatieve ideeën te starten die we in gedachten hebben.

Ons eten biedt authentieke gerechten van over de hele wereld. Onze sfeer is ontspannen, stijlvol en uitnodigend. Wij zijn gevestigd in het hart van Piazza del Monte in het hart van de stad. Wij serveren onze gerechten in een moderne keuken die in stijl de beste kwaliteit levert. Onze koks bereiden en koken in een comfortabele en ontspannen omgeving. Onze menukaart biedt een divers aanbod aan voorgerechten, hoofdgerechten, salades, risotto en desserts.

Fantastische sfeer

We zorgen voor een fantastische sfeer die uniek en speciaal is, en ook een geweldige plek om te ontspannen met familie en vrienden, voor lunch, diner, borrel na het werk of gewoon een ontspannen afternoon tea. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende recepten die we kunnen gebruiken. Met trots kunnen we zeggen dat we het enige Italiaanse restaurant in Londen zijn dat Franse frietjes serveert. Wij bieden een grote selectie van verse Italiaanse producten en producten uit Italië.

Geef een reactie